Your Blog

Included page "clone:bouleuterion" does not exist (create it now)

Fettsugning - 28 Jan 2014 18:16

Tags:

Fettsugning

Den snabba popularitet och tekniska förbättringar i kosmetiska ingrepp har gjort sätt enklare för människor att nå sitt önskvärda utseende och form. Bland ett stort antal kosmetiska ingrepp är fettsugning det mest populära och vanligtvis utförs operationen för att människor inte blir av med envisa fettdepåer som bara brukar gå bort även av bantning och mycket gymmande.

För närvarande finns många fettsugningstekniker för utvinning och borttagande av fett från olika delar av kroppen. Tumescent Liposuction / Liposculpture är en säker metod som verkligen förändrat uppfattningen av detta kosmetiska förfarande. Denna nya teknik är verkligen en välsignelse för människor som vill eliminera envist fett från kroppen, men är rädda för kirurgiska behandlingar. Förutom fantastiska resultat har tekniken en utmärkt säkerhetsprofil, vilket ger ett extra plus till detta förfarande.

I en växande värld av kosmetisk kirurgi, är denna typen av ingrepp som en unik kombination av säkerhet och noggrannhet. Svullen tekniken har en dubbel fördel: för det första, det bara kräver lokalbedövning och för det andra är det minimalt invasiv, kräver endast några små smärtfri snitt.

Följande är några av fördelarna med denna säkraste fettsugning metoden:

 • i detta kosmetiska förfarande blöder det mindre, detta innebär mindre svullnad efter operationen och minskar återhämtningstiden, som är ca 24-48 timmar.
 • Denna teknik förbättrar effektivt kroppens kontur genom att ta bort fettlager väldigt precist.
 • Användning av lokalbedövning, patienten är oftast vaken under förfarandet som tillåter kosmetiska kirurgen att känna sin muskeltonus när fettet tas bort.
 • Tunna uppsugningsrör och mindre snitt används under förfarandet, vilket resulterar i minimal ärrbildning.

Områden som kan vara formad av svullen teknik
Följande är de områden som kan behandlas med fettsugning metoden:

 • Buken
 • Skinkor
 • Vapen
 • Höfter
 • Inre och yttre lår
 • Ben
 • Knän
 • Hals och käkar

Är du en kandidat?
Om du är trött på arbetar hårt på gym och fortfarande besviken med de oönskade sadelväskor och fettdepåer, då är säkert du en kandidat för detta förfarande. Men om du är tveksam till resultatet kan du kontrollera fettsugning före efter bilder på patienter, lätt tillgängliga på webben. Hälsa är en viktig faktor för människor som är villiga att genomgå denna procedur. De bästa kandidaterna för svullen förfarande finns människor som är aktiva och friska, med genomsnittliga vikt och god hudton. Överviktiga kan också dra nytta av detta förfarande om de är på att träna och gå ner i vikt.
Helst bör en uppsättning realistiska förväntningar från förfarandet. Det bästa tillvägagångssättet är att diskutera varje faktor med din kirurg så att du tydligt kan förstå fettsugning före efter skillnaden i din personlighet och kroppen. - Comments: 0


Om inget annat nämns är denna sidas innehåll licensierat under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License